Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Nirvana Amaya Fotografía

fotografia

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

Presentació

HOLA A TOTS!

El meu nom és Nirvana Amaya, explico històries i si has vingut aquí per donar suport meves creacions, ¡llavors ets benvingut!

En primer lloc, permet-me dir-te que la meva feina principal consisteix a explicar històries. Es basen en els meus interessos i en coses que crec que poden ser interessants per a compartir i exposar, de la mateixa manera que la llibertat sexual, la intel·ligència emocional, la sinestèsia, els sentiments profunds ... M'agradaria esmentar que el meu objectiu és continuar fent contingut interessant , perquè així pugui arribar a tots vosaltres!

El cost de la creació és alt, i la majoria de les vegades, l'artista acaba invertint més temps i recursos en trobar el seu lloc en comptes de fotografiar el que realment importa. El meu principal objectiu és connectar directament amb els meus seguidors, de manera que si et sembla interessant i t'agradaria unir-te a mi en aquest procés creatiu que acaba de començar, ¡vas arribar al lloc correcte! Sóc nou, de manera que aquesta pàgina evolucionarà amb el temps.

Si has llegit tot això, ETS IMPRESSIONANT. I t'estarè agraïda per aquesta oportunitat ♥ Vols ajudar-me?

Galeria

Connexions

Aquesta pàgina encara no té cap connexió.

Publicacions

Nirvana Amaya Fotografía
Encara no ha publicat res
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat