Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Nirvana Amaya Fotografía

audiovisual

  • 0
    Mecenas
  • 0
    mensuales
  • 0.0
    total

Presentación

HOLA A TOTS!

El meu nom és Nirvana Amaya, explico històries i si has vingut aquí per donar suport meves creacions, ¡llavors ets benvingut!

En primer lloc, permet-me dir-te que la meva feina principal consisteix a explicar històries. Es basen en els meus interessos i en coses que crec que poden ser interessants per a compartir i exposar, de la mateixa manera que la llibertat sexual, la intel·ligència emocional, la sinestèsia, els sentiments profunds ... M'agradaria esmentar que el meu objectiu és continuar fent contingut interessant , perquè així pugui arribar a tots vosaltres! 
Les persones que fotografio són miralls de mi mateixa, la immensitat on cohabiten tots els meus "jo". En essència, un pur reflex amb altres trets. En ells intento trobar que és el que  m'aporten, com em veig, si realment em sento còmoda o no.
On resideix el meu "jo" en cada un d'ells? Intento realçar el meu empoderament, les meves emocions, la meva sensualitat, saber gestionar que aprenc de cada un d'ells que reboten en la meva com espurnes.

El cost de la creació és alt, i la majoria de les vegades, l'artista acaba invertint més temps i recursos en trobar el seu lloc en comptes de fotografiar el que realment importa. El meu principal objectiu és connectar directament amb els meus seguidors, de manera que si et sembla interessant i t'agradaria unir-te a mi en aquest procés creatiu que acaba de començar, ¡vas arribar al lloc correcte! Sóc nova, de manera que aquesta pàgina evolucionarà amb el temps.
Per incentivar-te una mica, m'agradaria també comentar-te, que les teves donacions tenen premi! 
Si la teva contrubució és de:
-1,00€: Tens la meva gratitud i amor ♥
-5,00€: Tens la meva gratitud i amor ♥ Prodràs veure en primícia meus propers projectes.
-10,00€: Tens la meva gratitud i amor ♥ Prodràs veure en primícia meus propers projectes. Podràs accedir a les meves publicacions sobre fotografia. Per exemple, la història darrere de les imatges, el que m'inspira o com ho equilibri amb un treball a temps complet i compromisos familiars. 
-20,00€:Tens la meva gratitud i amor ♥  Prodràs veure en primícia meus propers projectes. Podràs accedir a les meves publicacions sobre fotografia. Per exemple, la història darrere de les imatges, el que m'inspira o com ho equilibri amb un treball a temps complet i compromisos familiars. Apareixeràs als agraiments de les publicacions!!
-50,00€: Tens la meva gratitud i amor ♥ Prodràs veure en primícia meus propers projectes. Podràs accedir a les meves publicacions sobre fotografia. Per exemple, la història darrere de les imatges, el que m'inspira o com ho equilibri amb un treball a temps complet i compromisos familiars. Apareixeràs als agraiments de les publicacions!! A més, tindràs una postal electrònica cada mes dissenyada i feta per mi :)
-150,00: Tens la meva gratitud i amor ♥ Prodràs veure en primícia meus propers projectes. Podràs accedir a les meves publicacions sobre fotografia. Per exemple, la història darrere de les imatges, el que m'inspira o com ho equilibri amb un treball a temps complet i compromisos familiars. Apareixeràs als agraiments de les publicacions!! A més, tindràs una postal electrònica cada mes dissenyada i feta per mi :) També la rebràs en físic!
-300,00€: Tens la meva gratitud i amor ♥ Prodràs veure en primícia meus propers projectes. Podràs accedir a les meves publicacions sobre fotografia. Per exemple, la història darrere de les imatges, el que m'inspira o com ho equilibri amb un treball a temps complet i compromisos familiars. Apareixeràs als agraiments de les publicacions!! A més, tindràs una postal electrònica cada mes dissenyada i feta per mi :) També la rebràs en físic! Rebràs en tot això més una bossa de la meva col·lecció de merxatdatge, feta 100% per mi i a més fent servir tècniques de fotografia! ♥♥♥♥♥

Si has llegit tot això, ETS IMPRESSIONANT. I t'estarè agraïda per aquesta oportunitat ♥ Vols ajudar-me?

Galería

Conexiones

Esta página todavía no tiene ninguna conexión.

Publicaciones

Estamos en fase Beta. Si tienes alguna incidencia nos puedes escribir a info@aixeta.cat